bdstall.com
Computer  / Print & Scan  / Photocopier
Tag: Toshiba

Toshiba E-Studio 2523AD Photocopier

ID: 55548 Status: In Stock

What is the price of Toshiba e-Studio 2523AD in Bangladesh

The lowest price of Toshiba e-Studio 2523AD in Bangladesh is Tk-54,500/= only. Buy e-Studio 2523AD from Dhaka at low price in Bdstall. There is currently 4 sellers.


৳ 58,000
12 days ago
1 year service

৳ 55,000
4 months ago

৳ 54,500
1 month ago
1 year service

৳ 54,500
৳ 60,000 -9%
2 months ago

Toshiba e-Studio 2523AD Full Specification

Model ✅ e-Studio 2523AD
Brand Toshiba
Copier Type Black Copier
Warmup Time Approx 20 Seconds
First Copy Out Time 6.4 second (A4) and 6.5 second (LT)
Black Copy Speed 25 PPM
Black Copy Resolution 2400 x 600 DPI
Cartridge Yield ±15000 PCS (5% Average Coverage)
Monthly Duty Cycle 50000 Pages
Paper Size A5-R to A3 / ST-R to LD
Paper Tray 350 Sheets ( Tray: 250 pages + Bypass: 100 pages)
Zoom 25%-400%
Print Features 600 x 600 DPI, 2400 x 600 DPI with Smoothing
Scan Features 150 / 200 / 300 / 400 / 600* DPI / Black and Color Scan
Connectivity USB 2.0
Dimension 575 x 540 x 402 mm
Weight 26Kg
  • Duplex printing 
  • 25 copies per minute
  • A3 paper supported
  • 15,000 pages in 1 toner
  • 25-400% zoom

Toshiba e-Studio 2523AD Description

Toshiba Photocopier 2523AD is one of the low budget duplex machine. This model is a perfect machine for copying more in less time. White and black can be printed on both sides of a page using the Toshiba 2523AD machine. There is also black and white A3 copy / print and scan function, 25 pages per minute A4 output, one-touch double copy, custom paper support, TIFF / PDF, and JPEG data format support.

Toshiba e-Studio 2523AD Review by Bdstall

The Toshiba E-Studio 2523AD model photocopier is a duplex photocopier. Multifunction work can be done with this model photocopier. The Toshiba 2523AD model photocopier is fully compatible with the 2523A model, but there are some changes in functions and features. Currently, Toshiba 2523AD photocopier is available at a low price in Bangladesh.

Photocopy time

Toshiba 2523AD Duplex Copier can copy and print up to 25 pages per minute. The first page takes only 15 seconds to copy and the page takes only 7.4 seconds to copy. The Toshiba 2523AD model is one of the few copiers to copy and print in a very short time.

Resolution

The Toshiba 2523AD Duplex Copier has a printing resolution of 2400 x 600 dpi and a scanning resolution of 2400 x 600 dpi. This copier can copy up to 600 pages at a time. Also black and white printing resolution is 800 /400 /300 /200 /150 / 100 dpi respectively.

Copy power

Maximum A3 size pages can be copied with Toshiba 2523AD Copier Copier. Its zoom capability for any page is 25% -400%. Copier 2523AD has 256 mega internal memory for storing necessary files. The copier comes with a paper tray that can hold up to 350 sheets of paper.

Cartridge Yield / Toner

The first toner attached to a copier can copy up to 800-1000 pages. Also, when the next toner is set up, it can copy up to 15,000 pages for each toner.

Print and scan

This Toshiba 2523AD copier can be connected to mobile or PC and can be printed and scanned. And it has 256 mega memory so you can print or copy a lot at once which is very convenient for business.

Common Questions about Toshiba Photocopier E-Studio 2523AD in Bangladesh

1. Can the Toshiba 2523AD photocopy machine print duplex?

Answer: Yes, Toshiba eStudio 2523AD photocopier can print duplex. As a result, both sides of the same page can be printed and costs are reduced.

2. How many pages can be printed with Toshiba 2523AD per month?

Answer: The print capacity of Toshiba E Studio 2523AD photocopier varies mainly depending on usage and print settings. However, this model of photocopier can print more than 30,000 pages per month.

3. Can the Toshiba 2523 AD photocopier print legal or A3 size paper?

Answer: Yes, Toshiba eStudio 2523AD photocopier can print legal or A3 size pages.

4. How many pages can be printed with Toshiba 2523 AD toner cartridge?

Answer: The printing capacity of each toner cartridge in Toshiba 2523AD photocopier varies mainly depending on the paper size. However, the 2523AD model photocopier can print up to 15,000 pages per quality toner cartridge.

5. Can RADF be used in Toshiba 2523AD photocopier?

Answer: Yes, RADF can be used on Toshiba 2523AD photocopy machine. However, using RADF on this model photocopier must be purchased and used.

6. 2523AD model photocopier can be printed with mobile?

Answer: Mobile cannot print on Toshiba 2523AD photocopy machine.

7. Does the Toshiba E-Studio 2523AD photocopier print in color?

Answer: The Toshiba E Studio 2523AD photocopier cannot print in color, but can usually print in black and white.

8. How is the printing speed of Toshiba E-Studio 2523AD photocopy machine?

Answer: The printing speed of Toshiba 2523AD photocopier is about 25 pages per minute.

9. Is the Toshiba e-Studio 2523AD compatible with common network protocols for printing and scanning?

Answer: Yes, Toshiba 2523AD photocopy machine usually works seamlessly with network protocols like TCP/IP, SMB, FTP.

Recently Viewed Item
Popular Photocopier Brand
Write Review / Question
User Review
(1 Review)
Review & Question
md alomgir hossain | 16 March 2021 08.09 PM
ami kinte cai
Answer please call at the given number.